fbpx

Estetika, komfor, higijena – površina Aeon Modulos stola ima to sve

Površina stola ti na dodir pruža nevjerojatan osjećaj. Materijal se doima meko i ugodno, a površina je antirefleksivna.
Tražiš li stol koji ima površinu koja umanjuje ometanje dok radiš i ugodna je na dodir? Modulos Aeon linija materijala ti pruža sve to i puno više!

Naš zadatak je da kroz Modulos kontinuirano radimo na unaprijeđivanju proizvoda, kako bi na kraju dana bili uistinu zadovoljni s onime što pružamo našim korisnicima. Naš pristup dizajnu i razvoju proizvoda je zasnovan na inoviranju s ciljem stvaranja proizvoda koji su u skladu s pravim zahtjevima suvremenih kupaca. Želimo stvarati proizvode koji ti biti praktični i komplementarni s ostalim proizvodima i uređajima koje koristiš u svakodnevnom životu.

Takav pristup i način razmišljanja su nas naveli i da koristimo Fenix NTM, nevjerojatan inovativni materijal. Sam materijal je razvijen od strane tvrtke Arpa Industriale, talijanske tvrtke s pristupom razvoju materijala koji je istovjetan našem pristupu razvoju proizvoda. Ovaj materijal, dugovječni nano-polimer koji predstavlja sljedeću generaciju iznimno naprednih materijala koji su posebno razvijeni za interijere najviše razine, na koncu je i dao ime cijeloj liniji naših proizvoda: riječ Aeon (u prijevodu eon) predstavlja dugovječnost koju ovaj materijal daje modulima čiji je građevni dio.

Koje su značajke koje su nas natjerale da koristimo ovaj materijal u našim proizvodima? Zašto mislimo da ovaj materijal daje dodatnu vrijednost površini stola?

Tamna površina u Aeon izvedbi je jednostavno - fantastična.
Površina u Aeon izvedbi ima specifičan izgled i osjećaj na dodir – gotovo kao da nije s ovoga svijeta.

Antibakterijska površina

Sama površina u ovom materijalu je antibakterijska, laka za održavanje i laka za čišćenje. Dobili smo zanimljiv komentar jednog od naših kupaca koji, kao i mnogi danas, dok radi ruča za stolom. Rekao je da bi nekad, iako ne dijeli stol s nikime, s gađenjem pomislio na mrlje koje su neminovna posljedica objedovanja za radnim stolom. A kamoli bakterije koje se na taj način lako nastane na stolu (i samim time se prenose na ruke i odjeću). Ali uz Modulos Aeon, stol mu je uvijek čist. Jednostavnim prebrisavanjem osigurava da ovakvih ružnih posljedica jednostavno – nema.

Sad zamisli u koliko tvrtki danas zaposlenici dijele stolove, a da ne spominjemo koliko coworking prostora otvara svoja vrata digitalnim nomadima. Kad se to uzme u obzir, svojstva koja ovaj materijal daje površini Modulos stola uistinu postaju jasne i izdižu ga iznad ostatka ponude na tržištu.

Službeni video proizvođača materijala – ovaj materijal je stvoren kao rješenje za najviše razine izvedbi interijera.

Površina je također otporna na mrlje (jednostavno i lako se obrišu). Ne podržava razvoj gljivica, te je otporna na prolivene tekućine. Uz sve ove prekrasne tehničke značajke – jednostavno je ugodna i meka na dodir. Sve ovo je čini savršenom za vruće i (inače) znojne ljetne dane.

Još jedna velika prednost ovakvog tipa materijala u površinama je njegova otpornost na ogrebotine. Iako je mekan na dodir, tvrd je poput kamena. I čak i ako dođe do mikro ogrebotina, površina može – zaliječiti. Da, površina ima mogućnost samozaliječenja. Jednostavno stavite vlažnu krpu preko površine. Zatim peglajte peglom preko krpe u intervalima od 3-5 sekundi. Nakon nekoliko takvih intervala površina će biti kao nova!

Napominjemo da se ovo odnosi na mikro ogrebotine! Nikako ti ne savjetujemo da nožem ili drugim predmetima pokušavaš namjerno oštetiti predivnu površinu svog Modulos stola 🙂Note that this applies to micro scratches! We don’t encourage you to take your knives and start scratching and stabbing on your beautiful Modulos surfaces 🙂

Ne-reflektivna površina

Količina odsjaja svjetla od Aeon površine stola je apsolutno minimalna. Površina je difuzna i ultra-mat, čime se stvara vrlo ugodna radna atmosfera. A ako nekad fotografiraš stvari na stolu – ovo je savršena radna površina za tebe!

Sve u svemu, kad je riječ o ugodnosti, Modulos stol u Aeon materijalu je jednostavno ultimativna radna površina kada govorimo o vizualnoj i taktilnoj ugodnosti.

Estetika

Uz sve napredne i zanimljive značajke koje ovaj ultra moderni materijal donosi, iznimno je važno i da proizvod ima estetsku crtu zbog koje se može lijepo u klopiti u razne prostore, ali i dalje odavati dojam posebnog komada namještaja. Nakon što smo izradili prve prototipove, znali smo da smo pronašli materijal koji nam daje baš tu crtu. Jednostavno je izgledao – posebno.

Zatim smo probali stvoriti površine od kombinacije materijala. Kombinirali smo tamne Aeon module s predivnim i toplim Heritage hrastovim modulima, te dobili rezultat koji jednostavno oduševljava. Toplina i osjećaj tradicije koji daje drvo, kombinirani s ultra modernim materijalom, jednostavno su se stapali u savršenu površinu. Na koncu, to su potvrdili i naši kupci.

Prototipi naše proširene ponude za 2019. godinu
Prototipi naše proširene ponude za 2019. godinu – fotografirani u proizodnom pogonu prilikom zadnje faze prototipiranja.

Ove smo godine odlučili proširiti ponudu Aeon materijala s novim dekorima. Tijekom 2018. godine smo nudili samo Soft Dark tamnu izvedbu. Ove godine dodajemo dva nova dekora: Silver Surfer (srebrnu) i Ripe Red (tamno crvenu) izvedbu. Birali smo između velikog raspona dekora, ali smo se na kraju odlučili baš za ova dva: srebrni koji daje malo tradicionalniju opciju boje površine radnog stola (a da pri tom i dalje zadržava taj posebni izgled koji materijal daje), te tamno crveni koji predstavlja trendove i odvažni pristup namještaju i uz koji možeš stvarati prekrasne radne stolove koji će još doprinjeti atraktivnosti tvoga prostora.

Naravno, nastaviti ćemo širiti ponudu. Također ćemo i kontinuirano raditi na unaprjeđivanju naših proizvoda i stvarati nove dodatke postojećim linijama, kao i neke sasvim nove proizvode! Do tad smo uvjereni da ćeš se zaljubiti u ove prekrasne dekore i mogućnost koje ti nudi Aeon linija. Mi sasvim sigurno jesmo.


Iznenađenje! Imamo posebnu ponudu za tebe – samo požuri, broj dostupnih stolova je ograničen!

Subscribe to our newsletter for more stories and discounts

Be notified on new stories, developments and products that we create, as well as promotions and sometimes exclusive discounts we share with our subscribers. We promise – no spam!

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin